top of page

HVEM ER VI?       

Vi startet Meadow hagedesign fordi vi ville hjelpe hageeiere til å få den hagen de drømmer om. Den er nemlig ikke langt unna!

En hage skal være et fristed. Som ønsker deg velkommen hjem, og gjør deg godt.

Samtidig bør den også ta vare på våre små summende venner, og gi ly og næring til fugler og insekter. Det vil gi en hage full av liv - og mye glede for deg. En god hageopplevelse innebærer også det sanselige og det følelsesmessige. En god hage gir deg noe.

Dagens klima- og miljøutfordringer gjør at vi må tenke litt annerledes når hager skal planlegges. Vi er grunnleggende opptatt av bærekraft, kvalitet og god jord, og tenker på dette når vi designer og planlegger.

Du kan nemlig få i både pose og sekk - en vakker hage tilpasset deg, ditt liv og dine drømmer, uten å gå på kompromiss med naturen.

Vårt mål er at du får et hagerom som gir deg masse glede, og at du kanskje også opplever at å eie en hage er et av de største privilegiene man kan ha.

Vi gleder oss til å hjelpe deg.
Susanne, Therese og Linda

Therese, Susanne og Linda i Meadow hagedesign

SAMARBEIDSPARTNERE

Anleggsgartner hageplan

Burmo Anleggsgartneri AS ble startet opp i 1970 av Per J. Burmo. I 1998 kom sønnen, Petter Burmo inn i firmaet og det har vært en familiebedrift siden.
 
Burmo spesialiserer seg på alt innen hage- og steinleggingsarbeid for privatmarkedet.
 
De tilbyr gratis befaring for å diskutere idéer og løsninger som passer deg og ditt behov.

Elektriker uterom

Nils Kristoffersen har lang og bred erfaring innen elektriske anlegg på nybygg - enebolig, leiligheter, sameier - og næringsbygg.

Med samarbeidspartnere og leverandører skreddersyr de alle typer oppdrag.

De tar gjerne en uforpliktende prat omkring mulige løsninger på dine utfordringer/behov. 

Vi er alltid på utkikk etter spennende samarbeidspartnere. Ta kontakt på kontakt@meadowhagedesign.no

 

bottom of page